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カナディアンメープルシロップ<ケベック・メープル製品生産者協会 公式サイト>
メープルシロップが生産されるのは、シュガーブッシュと呼ばれる砂糖カエデ、メープルの原生林が広がり、天候が樹液の採取に適している、北米の東から中西部あたりです。カナダは世界のメープル製品の85%、年間4万2000トンを生産しています。オンタリオ州、ニューブランズウィック州、ノバスコシア州でもメープルシロップは生産されていますが、カナダ産の93%はケベック州産です。
メープルシロップ 20g (ホットケーキ約1人分)で、摂取できる栄養素の推奨量などがわかります。
メープルシュガー☆リングパン、朝食♪メープルシュガーのシナモントースト、メープルシュガードーナッツなど、メープルシュガーを使ったレシピが438品以上、掲載されています。
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Maple syrup season begins as soon as the days are mild enough and the nights just frosty enough for the sap to start running in the maple trees. This usually happens early in March ? and lasts from three to six weeks ? or until the buds on the trees begin to open and the sap is no longer suitable for making syrup.
Is there anything more Canadian than maple syrup? “Sugaring time,” that brief space between winter and spring when the snow starts to melt and the sap begins to flow in the maple groves evokes romantic images of our pioneering past. Despite the technological advances in farming techniques, production of maple syrup remains largely a “family operation,” essentially unchanged from its traditional past.
The maple (Acer), is a genus of trees and shrubs of the maple family (Aceraceae). Distribution and Habitat Of the 125 species found worldwide, over two-thirds grow in China; 10 are native to Canada.